hårtransplantation i udlandet

Hvad koster en hårtransplantation i Danmark vs. udlandet?

I Tyrkiet og Grækenland koster en hårtransplantation typisk mellem 18.000 og 25.000 kr. Derfor vælger mange danskere at tage til syden for at genvinde selvtilliden med en hårtransplantation. Priserne i udlandet er således stærkt konkurrencedygtige i forhold til hårklinikker i Danmark.

Europas bedste hårtransplantation

Tyrkiet og Grækenland er verdenskendte for at have de absolut dygtigste specialister på området. Udfordringen som kunde er at finde de bedste klinikker i en høstak af mange. Der findes nemlig også mange klinikker, som ikke leverer tilfredsstillende resultater.

Hairworks har kender allerede markedet for hårklinikker og samarbejder med de få absolut dygtigste klinikker. Vores priser ligger i den øvre ende af de udenlandske priser; typisk omkring 25.000 kr. for en fuld operation med op til 4.500 grafts. Til gengæld får du ikke et bedre produkt – ej heller i Danmark.

Vil du vide mere om vores produkt? Læs om hårtransplantationer gennem Hairworks

Det skal du være opmærksom på

At få lavet en hårtransplantation er en stor beslutning og det er bestemt ikke noget man bør tage let på. Der er klare fordele og ulemper ved at få den lavet i henholdsvis Danmark og udlandet, men man er selv nødt til at beslutte hvad der er det rigtige at gøre.

Hairworks hjælper gerne med de indledende overvejelser inden en eventuel hårtransplantation. Du er meget velkommen til at tage kontakt til os via e-mail. Så vil vi guide dig og besvare dine spørgsmål. Nogle af de punkter vi typisk vil tale med dig om er din alder, din eksisterende hårgrænse, dit hårs tæthed, dit hårs specifikke tabs-mønster, dit hårs kvalitet og dine langsigtede mål med en hårtransplantation