danske hårklinikker

4 anerkendte hårklinikker i Danmark

Valg af klinik er et stort skridt at tage når man vil gøre noget aktivt mod sit hårtab. Her har vi samlet en kort oversigt over nogle af de største og mest anerkendte hårklinikker i Danmark.

Hårklinikken

Hårklinikken er en af de største klinikker vi har herhjemme. De har på klinikken over 35 års erfaring med hårtransplantationer, de har 9 klinikker fordelt på lande og de benytter sig af nogle af de nyeste og mest avancerede teknikker inden for hårtransplantationer og hårtab generelt. Det gør dem til et populært valg i Danmark såvel som i udlandet, når folk skal have udført en hårtransplantation.

Poseidon Klinikken

Poseidon er også en af de helt store indenfor hårtransplantationer i Danmark og har nogle af verdens bedste læger inden for den avancerede ikke-kirurgiske hårtransplantation. De er ekstremt omhyggelige når det kommer til uddannelse af deres læger og de stiller enormt høje krav til lægernes vedligeholdelse af de evner de tilegner sig, på det uddannelsesforløb de skal igennem. Poseidon Klinikken kan findes i Danmark, Norge, Sverige og Holland.

Hud- & Hårklinikken

Hud og Hårklinikken har nogle af de bedste eksperter inden for hårtransplantationer og de har hjulpet mange mennesker med deres hårtab. De anvender noget af det mest moderne udstyr hvilket gør det muligt for dem at give resultater, der varer hele livet. De giver oven i købet også gratis efterbehandling på hårtransplantationer og så har de prisgaranti, samt mulighed for rentefri finansiering. Hud og Hårklinikken ligger i København.

AROS Privathospital

AROS Privathospital ligger i Århus og er ejet af uafhængige speciallæger. De tilbyder flere forskellige typer kosmetiske behandlinger og har gjort det til deres speciale at kunne dække de fleste behov indenfor kosmetiske operationer. De tilbyder både behandling af uønsket hårvækst og hårtransplantationer med Smartgraft, der er et amerikansk hårtransplantationsapparat, der optimerer FUE-transplantationer.

Få en hårtransplantation i udlandet og spar penge

I Tyrkiet finder du de dygtigste hårklinikker i Europa. Her får du den absolut bedste hårtransplantation, penge kan købe – endda bedre end i Danmark. Kontakt Hairworks få mere information om hårtransplantationer i udlandet.