høje tindinger

Høje tindinger – Gør noget ved dem

For flere og flere danske mænd bliver det før eller siden et problem, når tindingerne begynder at trække sig nord på. Høje tindinger kommer som følge af det, man kalder for mandligt arveligt hårtab eller androgen alopeci.

Behandling af høje tindinger

Før i tiden var høje tindinger noget man måtte leve med, men i dag kan man heldigvis gøre noget ved sine høje tindinger. Der findes to overordnede måder at behandle hårtab; henholdsvis medicinsk behandling af hårtab eller hårtransplantation.

Såfremt du blot ønsker at stoppe yderligere hårtab, anbefales det at forsøge sig med medicinsk behandling af hårtab. Medicinsk behandling omfatter enten Minoxidil eller Propecia, som virker på to forskellige måder. Disse to præparater kan bremse hårtab, så sløves eller stopper helt.

Hvis dit hårtab er så fremskredent, at du ønsker at genvinde din gamle hårgrænse, er det nødvendigt med en hårtransplantation. Bemærk, at hårtransplantationer koster mange penge, med mindre du fx får din hårtransplantation i Tyrkiet eller Grækenland.

Det er ikke unormalt at få en hårtransplantation

Flere og flere danske mænd bliver kede og frustrerede, når de indser, at de begynder at tabe håret. Det påvirker deres selvtillid og livsglæde i en sådan grad, at det endda kan gå ud over arbejde og relationer. Mange har det svært med tanken om at få en hårtransplantation for at få deres gamle udseende igen. Men faktum er, at det bliver mere og mere normalt at få skønhedsoperationer. Derfor behøver du heller ikke skamme dig, hvis du ønsker dit hår tilbage.

Hvis du er i overvejelsesfasen om at få ordnet dine høje tindinger, er du meget velkommen til at læse mere om hårtransplantationer. Hairworks samarbejder med en af Europas bedste hårklinikker og kan derfor tilbyde dig et fantastisk flot resultat – til under den halve pris af danske hårklinikker. Læs mere om vores hårtransplantation i Tyrkiet.