kendte-danskere-haartransplanation

Kendte danskere, der har fået en hårtransplantation

Det er i dag blevet helt almindeligt at få foretaget en hårtransplantation. Flere og flere mænd med vigende tindinger og bare isser vælger at investere penge i at genvinde sin hårpragt. Det gælder også kendte danske ansigter, for hvem udseendet naturligvis er vigtigt. Herunder præsenterer vi dig for nogle af de kendte danske mænd, som har fået en hårtransplantation.

1. Joachim Knop – Operasanger og skuespiller

Skuespiller Joachim Knop var irriteret over at se en stor måne på baghovedet, så han valgte at få lavet en hårtransplantation. Selvom den 43-årige skuespiller altid har haft meget selvtillid, valgte at han få gjort noget ved sit hårtab, da han fandt ud af, hvor let det er at få en hårtransplantation.

I dag kan Joachim lade sit hår gro og sætte det på mange måder. Det betyder, at han ikke skal bruge paryk, når han er på arbejde. “Jeg er samtidigt meget gladere for de billeder, jeg ser af mig selv,” siger Joachim Knop.

“Vi bruger gerne mange penge på en bil og på tøj. Men hvis håret betyder noget, så overvej da det i stedet,” siger Joachim Knop.

Kilde: maendshelse.dk

2. Thomas Evers – Professionel danser

Den professionelle danser, Thomas Evers Poulsen, fik i 2013 foretaget en hårtransplantation hos Hårklinikken. Han fik flyttet 3000 hår fra nakken til de tynde områder på toppen. Det kostede Thomas lidt over 100.000 kr. for sin nye hårpragt – og han har ikke fortrudt det. Danseren fra vild med dans kunne ikke identificere sig med at være en skaldet danser. Derfor var det vigtigt for ham at få gjort noget ved det i tide.

3. Joey Moe – Sanger og sangskriver

Den danske popstjerne, og tidligere dommer i Voice Junior, har fået foretaget op til flere hårtransplantationer hos Poseidon Klinikken i København. Han var ked af sine høje tindinger og valgte derfor at få transplanteret hår fra nakken. I dag har han en mere alderssvarende hårgrænse.

“Når man nu kan få det ordnet, hvorfor så ikke få det gjort,” siger Joey Moe, der mener, at hvis man er utilfreds med noget, bør man gøre noget ved det.

Kilde: seoghoer.dk

4. Noam Halby – Musiker (Johnny Deluxe)

Den danske musiker, Noam Halby, som tidligere var forsanger i bandet “Johnny Deluxe”, begyndte at tabe håret i slutningen af tyverne. Han besluttede at få en transplantation, da han ikke kunne identificere sig med at være skaldet. Det gik ham til sidst så meget på, at han valgte at få foretaget en transplantation af hår på Poseidon Klinikken i København.

Det var ikke særlig tydeligt, at Noam var begyndt at blive tyndhåret. Han formåede at skjule sit hårtab ved at style sit hår. Han var dog til sidst så irriteret over frustreret over sit hår, at han valgte at få gjort noget ved det – en beslutning han ikke har fortrudt. I dag tænker han ikke længere på sit hår.

5. Dan Rachlin – DJ & radiovært

Dan Rachlin fik tilbage i 2006 foretaget en hårtransplantation. Han indrømmer blankt, at han er forfængelig og endda mere end de fleste. DJ’en og studieværten må tilstå at branchen, som er præget af ungdom, har gjort alderstegnene svære at acceptere.

“Mit profesionelle liv har været utrolig ungdomsrelateret i alle årene, og det har nok gjort det lidt sværere for mig end for mange andre”, siger Dan Rachlin.

Dan Rachlin fik foretaget sin hårtransplantation hos Hårklinikken i København. Han afviser ikke at få andre skønhedsbehandlinger i fremtiden.

Få den hjælp, du behøver

Vi forstår, at det kan være svært at acceptere sit hårtab. Hvis du er nået til det punkt, hvor hårtransplantation er blevet den eneste måde at genvinde selvtilliden, er du kommet til det rette sted. Hairworks hjælper dig igennem dine overvejelser med professionel vejledning og tæt dialog. Vi samarbejder med et netværk af dygtige klinikker i Danmark og udland og kan hjælpe dig med at få dine ønsker opfyldt. Kontakt os, og lad os hjælpe dig.