korrektion af tidligere hårtransplantation

Korrektion af tidligere hårtransplantationer

Vi oplever mange enkeltpersoner, som tidligere har fået udført utilfredsstillende hårtransplantationer hos klinikker uden tilstrækkelig ekspertise. Heldigvis er det i langt de fleste tilfælde muligt at lave en korrektion af tidligere hårtransplantationer med nye indgreb, som kamouflerer de problematiske områder i hovedbunden. Det kræver dog en grundig konsultation af din hovedbund for at vurdere de tiltag, som må gøres for at få dit hår tilbage til et naturligt udseende.

Hvad kan man gøre?

Med en transplantation af dit hår, er det muligt at anvende hår fra tidligere donorområder i kombination med allerede transplanteret hår for at opnå en bedre dækning. FUE bliver anvendt til at fjerne individuelle follikulære enheder (hårsække) fra de gamle transplantater og give dem et mere normalt udseende. I nogle tilfælde – som ved uhensigtsmæssigt placerede hårtransplantater – anvendes FUE anvendes til at fjerne alle de follikulære enheder til at genoprette en person til “præ-transplantation udseende”.

Scalp micropigmentation

Hvis du ikke har mod på at få en ny hårtransplantation, kan det være en mulighed at få SMP (scalp micropigmentation). Ved scalp micropigmentation bruges en helt særlig “tatoveringsteknik” til at få en skaldet hovedbund. Men denne teknik kan også være med til at camouflere ar i hovedbunden.

Har du brug for vejledning?

Hvis du har brug for råd og vejledning i forbindelse med en fejlslået hårtransplantation, står vi klar til at hjælpe dig. Fortæl os din historie – så vender vi tilbage med mere information om, hvad du kan gøre.