scalp-micropigmentation

Scalp Micropigmentation

Scalp Micropigmentation er et forholdsvis nyt, ikke-kirgurgisk indgreb, som får en skaldet hovedbund til at ligne en barberet hovedbund. På den måde kan du simulere, at du har hår men har valgt at klippe det helt tæt.

SMP – Et alternativ til hårtransplantation

Først og fremmest er Scalp Micropigmentation et godt alternativ til dig, som ikke har lyst til at betale i prisen for at få en hårtransplantation. I stedet for at vinde din hårpragt tilbage med en transplantation, kan du barbere det hele af og skjule det skaldede område på toppen med små prikker, som syner af små “stubbe” af hår. På den måde ligner det, at du selv har valgt din frisure.

Giv mere “tykkelse” til dit hår

Hvis du er ved at tabe håret eller har meget tyndt hår, kan Scalp Micropigmentation hjælpe med at hive fylde til dit hår. Behandlingen af din hovedbund vil skjule din hovedbund og dermed få det til at se ud som om, at dit hår er tykkere.

Skjul fejlslagne hårtransplantationer

Mange mænd har fået foretaget hårtransplantation, hvor resultatet desværre ikke er blevet som forventet. Scalp Micropigmentation er en effektiv metode til at skjule disse fejlslagne hårtransplantationer. Med mikropigmenteringen kan man skjule de områder, som ikke er blevet pæne og dermed få en pæn hovedbund.

De naturlige pigmenter injiceres i det epidermale hudlag i hovedbunden. Dermed genskabes et naturligt udseende af rigtigt hår, som er klippet tæt. De såkaldte mikroskopiske “dots” bliver placeret under det øverste hudlag med en specielt designet nål. Den optiske hår-simulering udføres over ca. 2-5 behandlinger, så ingen vil lægge mærke til at der er sket en forandring.

Ikke det samme som tatovering

Selvom Scalp Micropigmentation på mange måder kunne ligne traditionelle tatoveringsteknikker, adskiller de to ting sig markant fra hinanden. Pigmenten, som anvendes i SMP, er specielt udviklet til netop denne behandlingsmetode. Det betyder, at den ikke ændrer farve eller falmer med tiden. Desuden anvendes der særlige teknikker til at kontrollere nålens hastighed, dybde og penetrering, så det rigtig udseende opnås.

Vil du høre mere om Scalp Micropigmentation?

Hvis du vil høre mere om Scalp Micropigmentation, er du velkommen til at kontakte Hairworks. Vi står klar til at hjælpe dig i overvejelserne omkring dit hårtab. Da vi samarbejder med de dygtigste behandlere inden for Scalp Micropigmentation i Danmark, kan vi sørge for at du får den rette behandling og et tilfredsstillende resultat. Vi glæder os til at høre fra dig.