transplantation af hårgrænse

Transplantation af hårgrænse

En vigende hårgrænse kan give dig følelsen af, at din ungdom langsomt glider ud af dine hænder. Hvis din flotte hårpragt er ved at bukke under for mandlig skaldethed, er der heldigvis hjælp at hente her på Hairworks.dk.

Hairworks hjælper dig med at genskabe din hårgrænse gennem en hårtransplantation. Vores erfaring med hårtab i kombination med et netværk af professionelle samarbejdspartnere gør os i stand til at hjælpe dig med at få din ungdom og selvtillid tilbage.

Få hjælp til dine overvejelser

Gennem professionel og personlig før-konsultation, vejleder vi dig gennem dine overvejelser i forbindelse med transplantation af din hårgrænse. Vi tager en snak omkring dine problemer og tanker omkring hårtabet. Vi taler om, hvilke resultater, der er realistiske og finder ud af, hvordan og hos hvilke af vores samarbejdspartnere du kan få dine ønsker indfriet. For at opnå realistiske resultater, vil det være relevant at evaluere på en eventuel transplantation i forhold til:

  • Din alder
  • Din eksisterende hårgrænse
  • Dit hårs tæthed
  • Dit specifikke tabsmønster
  • Dit tilgængelige donorområde
  • Dit hårs kvalitet
  • Dit hårs egenskaber
  • Din ansigts struktur
  • Dine langsigtede mål

Målet med transplantation af din hårgrænse

Målet med en hårtransplantationen er så at genoprette din hårgrænse til en naturlig tilstand. Mange tror, at en hårgrænse skal være helt lige men for at opnå et pænt og naturligt resultat, skal hårene placeres “strategisk tilfældigt”. Dette kræver en dygtig og erfaren kirurg med forståelse for et æstetisk resultat.

De enkelte follikler (hårsække) trækkes ud af det såkaldte donorområde, som typisk befinder sig i nakken og placeres med omhu det “tynde” område. Dette arbejde kræver enorm præcision og erfaring, og derfor er det ikke ligegyldigt, hvem der foretager transplantationen.

Mangler du hjælp

Er du træt af din aftagende hårlinie, og er du er tvivl om, hvorvidt du bør få foretaget en hårtransplantation? Vi hjælper dig videre i dine overvejelser og sørger for, at du kommer i kontakt med de dygtigste hårklinikker – både i Danmark og i udlandet. Læs eventuelt om medicinsk behandling af hårtab, hvis du ikke er interesseret i en hårtransplantation.